Norrlandspodden tillbaka med crowdfunding!

Postat

Vi vet att det är många som uppskattar Norrlandspodden av Po Tidholm och Sofia Mirjamsdotter. Både norrlänningar i Norrland, utflyttade norrlänningar och personer som knappt satt sin fot i landsändan. 
Därför är vi nu glada att kunna säga att de nu ska återuppta sina samtal om Norrland. Om landsbygden och städerna, om människorna och politiken.

Senaste säsongen gick förra hösten, och under året har podden haft en paus. Det berodde dels på att arbete kom emellan – Po har bland annat jobbat med TV-serien ”Resten av Sverige” – men också att podden har saknat finansiering. Därför drar vi nu igång en gräsrotsfinansiering, en så kalladcrowdfunding, genom tjänsten Patreon. Genom publikens stöd till Norrlandspodden kan vi fortsätta fylla det tomrum som finns i bevakningen av Norrland.

Så här fungerar det

Gå in på www.patreon.com/norrlandspodden. Du anger själv vilken summa du tycker att ett avsnitt är värt/hur mycket du har råd att stötta ett avsnitt med. Varje gång ett nytt poddavsnitt publiceras kommer den summan att dras från ditt konto. Om du stöttar podden med 10 dollar per avsnitt så får du Po Tidholms bok ”Norrland” gratis i brevlådan (inkl frakt).

Säsongspremiär nu på söndag

Nu på söndag 23 oktober är det säsongspremiär. Avsnittet kommer då dyka upp där poddar finns, och även på hemsidan.
Vi hörs!