Norrlandspodden 44 ”Civilminister Ardalan Shekarabi”

Postat Etiketter

Valåret går in i sin upptakt. Sofia och Po har idag angenämt besök av civilministern Ardalan Shekarabi (s) för att prata om vilka möjligheter som finns för att skapa en bättre jämlikhet mellan stad och land. Shekarabi menar att det råder en bristande likvärdighet mellan olika regioner vilket skapar en allvarlig legitimitetskris i demokratin. Hur är hans syn på statlig och offentlig verksamhet och vilken roll det offentliga ska ha? Vilka förväntningar ska samhället ha på den ideella sektorn, som i landsbygder tar ganska stort ansvar?

Vi får också svar på den relevanta frågan: Vad gör egentligen en civilminister? Vilka områden som egentligen ligger på hans bord? Det är många, och de är stora.

Vi som driver denna podcasten gör det med hjälp av ditt bidrag, och det är viktiga slantar för att vi ska kunna göra detta. Gå in på http://patreon.com/norrlandspodden för att stötta Norrlandspodden. Tack för ditt bidrag!

Norrlandspodden
Norrlandspodden
Norrlandspodden 44 ”Civilminister Ardalan Shekarabi”
/