# 25 ”Terapeutiskt bråk”

Postat Etiketter , ,

Till en början tassar Po och Sofia runt den heta gröten, men sen öppnar de samtalet för denna veckas verkliga katastrof – Trump är blivande president i USA. Allt mer frustrerade och uppgivna försöker de se vad detta leder in oss i för tid. Två år kvar till valet och SD ökar, och många kopplar denna utveckling till klyftan mellan stad och land, eller etablissemang och icke-etablissemang. Men hur ska utvecklingen brytas? Det blir ett hett samtal, kanske är det ett bråk, även om de egentligen är ganska ense. De talar också om SVT:s serie Midnattssol, en av många program från norr som går i etern nu. Po ger ett  kulturtips som skapar en sorglig stämning i studion.

Tack alla som sponsrar podden via Patreon!

Norrlandspodden
Norrlandspodden
# 25 ”Terapeutiskt bråk”
/