# 23 ”Bredband åt alla!”

Postat Etiketter , ,

Den mycket spänstiga Norrlandspodden tar spjärn mot politiska konfliktlinjer. Po och Sofia fördjupar sig i partipolitiska lösningar, men finner mest uteblivna lösningar. Vad skriver de respektive parti om sin landsbygdspolitik i sina program? Och hur skulle de kunna ta tag i landsbygdsfrågan?

I senare tids politiska samtal så har den klassiska höger-vänster-skalan fått ett syskon i form av GAL-TAN-skalan, som artikulerar värderingar och konfliktlinjer utifrån identitet. Hur landar landsbygdsfrågorna på denna GAL-TAN-skala? Är det här en framkomlig väg för att få upp landsbygdsfrågan på den politiska agendan?

Som vanligt också ett kulturtips, en uppdatering om Sofias gamla SAAB och ett stort tack till alla er som sponsrar podden via Patreon!

Norrlandspodden
Norrlandspodden
# 23 "Bredband åt alla!"
/