Pajala, Lubbe Nordström och norrländsk popmusik

Postat

Nu är åttonde avsnittet av Norrlandspodden ute!

Den här gången har vi inget särskilt tema, utan småpratar om diverse ämnen. Vi fångar upp läsarkommentarer, Po får svara på frågan om vad han menar med ”Sverigedemokrater i varseljackor” och kanske är varseljackan den nya folkdräkten?

Hur ska det gå för Pajala nu när gruvan stoppat verksamheten och sagt upp alla anställda? Är det bra eller dåligt för Norrland med en landsbygdsminister som kommer från Haparanda och som lyckades få Ikea till denna gränsstad mellan kust och inland, Sverige och Finland?

Dessutom har Po tilldelats Ludvig Nordström-priset, och vi pratar lite om vem han egentligen var denne Lubbe som är mest känd för projektet ”Lort-Sverige”.

Och så listar vi norrländska popband, utifrån något oklara kriterier.

Norrlandspodden
Norrlandspodden
Pajala, Lubbe Nordström och norrländsk popmusik
/