Anders Teglunds bok Cykelbudet ute nu

Vilka är de rosa buden som svischar förbi i staden? Hur är det att arbeta under appens makt? Och vad är det med alla kalsongmän? Nu är Cykelbudet ute i butiker och ljudbokstjänster. Det är en fartfylld bok om pengar, regn och uppförsbackar.

Beställ boken »

Pandemin har drabbat kulturarbetaren Anders Teglund hårt. Ur en vilja att dokumentera samtiden och för att sysselsätta sig när kultursektorn tvärbromsat tar han jobb som cykelbud på Foodora. Parallellt med budjobbet försöker han hitta nya sätt att nå ut med sin musik.

Cykelbudet skildrar ett drygt års arbete från sadeln. Det är en bok om prekariatet, drömmar och om att anta en ny yrkesidentitet. Men också om att cykla sig igenom en kris.

Cykelbudet finns också som ljudbok, tonsatt med Anders musik.

Lyssna på ljudboken hos Storytel »

Se Anders prata om boken i TV4 Nyhetsmorgon.