Teg Publishing ger ut lyrik som ljudböcker

Lagom till jul har vi fått ihop årets sista släpp. Vi ger nu ut vår lyrik som digitala ljudböcker, inläst av författarna själva. Ni finner dem hos StorytelNextoryBokonBokusAdlibris och Biblio.

David Väyrynen – Marken

Jag skrattar gång på gång åt de underfundiga texterna, och inser att jag aldrig läst något liknande.
– Mikael Niemi

Ett uppfriskande radikalt diktverk om livet i det som kallas periferin; att läsa för alla som klappar sig på axeln för att de besökte Sundsvall en gång när de var åtta år.
– Therese Eriksson, Svenska Dagbladet

Köp boken: Adlibris / Nextory / Storytel / Bokon / Bokus

Mattias Alkberg – Ön

Ön kan mycket väl vara det här årets mest oväntade och givande diktsamling.
– Kristian Lundberg, Söderhamns-Kuriren

Köp boken: Adlibris / Nextory / Storytel / Bokon / Bokus

Bruno K Öijer – Dramaten live

Vinylskivornas återgivning av läsningen på Dramaten är som fångad i denna öijerska litteraritet, så präglad av rytm, frasering, nyansering – allt uttrycksfullt bejakat av poetens intensiva läskonst. Samt förstås – av hans starka scennärvaro.
– Michael Economou, Populär poesi

Ett välproducerat ljuddokument över en röst som syns lika tydligt på boksidan som den hörs i rummet.
– Anders E Larsson, Norrbottens-Kuriren

Köp boken: Adlibris / Nextory / Storytel / Bokon / Bokus

Pernilla Berglund – Fälla

Efter bara en handfull sådana här förtätade poetiska brytpunkter där gränssnittet mellan värld och upplevelse, ting och språk, upprättas och upphävs i en dialektisk dans av växande osäkerhet, blir Pernilla Berglunds andra diktsamling Fälla direkt hypnotisk. 
– Ragnar Strömberg, Göteborgs-Posten

Och det är precis så Pernilla Berglund skriver sin poesi – med orden ovant kombinerade, abrupt avslutade meningar och vändningar som sätter logiken ur spel. Det låter som om det rörde sig om tokexperimentell poesi när jag beskriver det, men det är precis tvärtom. Det är ett enkelt språk, utan ansträngda poser, men med ständiga förskjutningar i rytmen som gör det egensinnigt och lätt gåtfullt.
– Therese Eriksson, Svenska Dagbladet

Köp boken: Adlibris / Nextory / Storytel / Bokon / Bokus

Hör även Po Tidholms ljudböcker som vi har släppt i höst

Läget i landet är en rak och tankeväckande beskrivning av landsbygdernas kris. Journalisten Po Tidholm tecknar den svenska regionalpolitikens historia, fångar dagens utveckling och föreslår också en och annan lösning.

Järnburen är ett nästan tre timmar långt ljudreportage av om råvarubranschen i USA och Sverige, med originalmusik av The Tallest Man On Earth, fotografier av Cameron Wittig och ljudproduktion av Nils Svennem Lundberg.