Nu är det dokumenterat släpps på nätet med arabisk textning

Se filmen med arabisk, engelsk eller svensk text på Youtube »

Läs mer om filmen »

Läs Nina Björks essä om filmen »

* * *

Dokumentärfilmen “Nu är det dokumenterat” av Jonas och Anders Teglund, släpps nu på Youtube med arabisk och engelsk textning i ett unikt samarbete med organisationen Tillsammansskapet. Filmen kommer visas med arabisk textning på en rad integrationscaféer nästa vecka, över hela landet.

Som nyanländ till Sverige finns idag en stor svårighet att hitta svenska filmer med arabisk textning. Vi är därför glada att kunna distribuera dokumentärfilmen “Nu är det dokumenterat” med arabisk och engelsk översättning helt fritt via Youtube, i samarbete med Tillsammansskapet.

Genom denna form av filmdistribution kan man se filmen var man än befinner sig i sin telefon eller dator. Dessutom innebär lanseringen en rad offentliga visningar kommande vecka på Tillsammanscaféer runt om i landet: Kungsbacka, Lund, Uppsala, Filipstad, Höör, Nässjö, Smedjebacken, Tidaholm och Hisingen i Göteborg.

Vill du visa filmen offentligt?
Hör i så fall av dig till oss på info@tegpublishing.se!

Se trailer på arabiska »

PDF Arabisk text

 

 

Tillsammansskapet

Antirasistiska Tillsammansskapet grundades våren 2014. Inspirerade av gräsrotsrörelser och kampanjer i Storbritannien och USA vill man sprida organiseringsmetoder som visat sig lyckosamma för att skapa sammanhållning och motverka rasism. Grundtanken är att sammanhållning skapas bäst där vi bor och att rasism och splittring är motverkas bäst genom levande lokalsamhällen där vi ställer upp och kämpar för varandra.