Ny författare: Annika Norlin

annikanorlin_photo_elinor_wermeling

Vi är mycket glada att kunna presentera Annika Norlin som ny författare hos Teg Publishing. Hon ger ut sina samlade texter i boken TEXTER den 3:e september.

Köp boken i vår webshop: http://drella.com/product/annika-norlin-texter-book

Eller på Adlibris: http://www.adlibris.com/se/bok/texter-9789197911580

Annika Norlin, född 1977 i Östersund, är en av Sveriges mest ansedda artister och låtskrivare. I projektet Hello Saferide skriver hon på engelska och i Säkert! skriver hon på svenska. Sedan debuten 2005 med Introducing… Hello Saferide har hon gett ut fem fullängdsalbum och en rad EP:s på Razzia Records. Hon firar nu tio år som artist genom att ge ut sina samlade texter i denna bok. Boken inleds med en personlig inblick i Norlins författarskap där hon berättar hur allt började som femtonåring på skivbutiken i Östersund, vad det innebar att plötsligt bli artist, hennes strävan efter att hitta den absoluta känsloärligheten, och om hennes milda revolt mot språkfascismen.

”Boken gör jag för att jag själv saknar att få läsa låttexter när jag digitallyssnar, även för att det känns fint nu när det är tio år sedan jag började spela in och spelade live” säger Annika.

Samtidigt som boken släpps också hennes nya album THE FOX, THE HUNTER AND HELLO SAFERIDE på Razzia Records.

Annika Norlin kommer även att göra en exklusiv spelning i år på Way Out West 7-9 augusti, där hon spelar låtar från alla sina skivor, inklusive den nya.

Följ Annika:
twitter.com/hsaferide
facebook.com/hsaferide
Instagram: hsaferide