Förhandsbeställ Könsförrädares debutalbum

Teg Publishing

Nu är det möjligt att förhandsbeställa debutalbumet Curse All Law från Way Out West-aktuellaKönsförrädare. Albumet är producerat av Mattias Alkberg och släpps i ett speciellt format med CD, LP och en affisch i ett, formgiven av serietecknaren Joanna Hellgren. Hellgren är mest känd för sin trilogi om Frances (Galago) för vilken hon tidigare i år tilldelades Expressens pris Heffaklumpen.

Curse All Law är Könsförrädares debut och släpps den 25 september.

I samarbete med Bengans är det nu möjligt att förhandsbeställa albumet här.

Way Out West på fredag

Bandet är fortfarande ute på sin sommarturné. Ikväll hör ni dem på Restaurang Landet i Stockholm. På fredag den 9 augusti spelar Könsförrädare för första gången i Göteborg, på Way Out West (Jazzhuset kl. 00.00).
Helgen därpå spelar de på festivalen Musikens Makt i hemstaden Luleå.