Hjälp landsbygden leva!

Från att vara en fråga som befunnit sig i kylan, i alla bemärkelser, så har glesbygdens öde det senaste året blivit allt hetare. Att Po Tidholm dragit idel fulla hus i sin omfattande turné är ingen slump. Frågan berör många. Jonas Sjöstedt har tidigare bloggat efter han läst ”Norrland” och i mars bjöds Po Tidholm att tala i Riksdagen. Vänsterpartiet har under våren lanserat sitt arbete med en tydligare glesbygdspolitik, och i tisdagens Aktuellt debatterade Sjöstedt mot Annie Lööf.

På onsdag 15 maj så är det debatten ”Hjälp landsbygden leva!” på Orionteatern, där Po Tidholm är en av panelmedlemmarna. Förutom Po Tidholm består panelen av Eskil Erlandsson, landsbygdsminister, Helena Jonsson, ordförande för Lantbrukarnas Riksförbund och Jonas Sjöstedt. Samtalet börjar kl 18 och är gratis.