Teg Publishing ger ut Po Tidholms samlade texter om Norrland

Teg Publishing gör sitt hittills största boksläpp med Po Tidholms reportagebok Norrland som kommer ut den 16 oktober. I samband med boksläppet kommer flera tillfällen ges för att möta Po Tidholm. I nuläget är följande klart:

– Den 15 oktober har SJ Norrlandståg och SJ Prio bjudit in Tidholm till att sitta i bistron och signera boken och samtala med norrlandsresenärer.

– Boken släpps på litteraturevenemanget Kontext på Kulturens hus i Luleå den 16 oktober. Samtal med Marianne Söderberg och författaren.

– ABF i Stockholm arrangerar den 6 nov panelsamtalet ”Norrland i mediernas ögon” med kulturgeografen Madeleine Eriksson verksam vid Umeå Universitet, fotografen Elin Berge (som gett ut de hyllade böckerna ”Slöja” och ”Drottninglandet”) och Po Tidholm. Moderator är journalisten Bertholof Brännström från Västerbotten.

– Författarbesök på stadsbiblioteken i Östersund och Hudiksvall är bokade i anslutning till releasen. Datum är ej spikat än.

–  SVT:s program ”Sverige!” har följt Tidholm genom hela Norrland då han gjorde den fotoresa som resulterade i bokens bildavsnitt. Detta sänds lördagen den 29:e september.

tegpublishing.se/norrland